Show simple item record

dc.contributor.authorIglesias-Estévez, J. (José) 
dc.contributor.authorSánchez-Conde, F.J. (Francisco Javier) 
dc.contributor.authorOtero-Pinzas, J.J. (Juan José) 
dc.contributor.authorRodrigues-dos-Santos-Domingues, P.M. (Pedro Miguel) 
dc.contributor.authorFuentes, L. (Lidia) 
dc.contributor.authorLago-Rouco, M.J. (María Jesús) 
dc.coverage.temporal2010es_ES
dc.date.accessioned2012-05-21T12:30:08Z
dc.date.available2012-05-21T12:30:08Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10508/647
dc.description.abstractLa primera parte del proceso de cría del pulpo, Octopus vulgaris, animal de gran tradición comercial en Galicia.
dc.language.isospaes_ES
dc.language.isoenges_ES
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Españaes_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/es_ES
dc.subjectacuiculturaes_ES
dc.subjectoctopus vulgarises_ES
dc.titleEl cultivo del pulpo (octopus vulgaris)es_ES
dc.typevideoes_ES
dc.publisher.centreCentro Oceanográfico de Vigoes_ES
dc.coverage.spatialStudyes_ES


Files in this item

untranslated
untranslated
untranslated
untranslated

    Show simple item record

    Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
    Except where otherwise noted, this item's license is described as Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España