Show simple item record

dc.contributor.authorRodríguez-Barreto, D.es_ES
dc.contributor.authorJerez, S. (Salvador) es_ES
dc.contributor.authorCejas, J.R. (Juana Rosa) es_ES
dc.contributor.authorMartín, M.V. (María Virginia) es_ES
dc.contributor.authorAcosta, N.G.es_ES
dc.contributor.authorBolaños, A.es_ES
dc.contributor.authorLorenzo, A.es_ES
dc.date.accessioned2014-08-11T09:49:54Z
dc.date.available2014-08-11T09:49:54Z
dc.date.issued2014es_ES
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10508/1802
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Españaes_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/es_ES
dc.titleOvary and egg fatty acid composition of greater amberjack broodstock (Seriola dumerili) fed different dietary fatty acids profileses_ES
dc.typearticlees_ES
dc.identifier.bibliographicCitationEuropean Journal of Lipid Science and Technology, 116. 2014: 584-595es_ES
dc.description.versionVersión del editores_ES
dc.publisher.centreCentro Oceanográfico de Canariases_ES
dc.rights.accessRightsembargoedAccesses_ES
dc.description.impact2es_ES
dc.identifier.doiDOI:10.1002/ejlt.201300462es_ES


Files in this item

    Show simple item record

    Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
    Except where otherwise noted, this item's license is described as Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España